skip to Main Content

KENYATAAN TENDER

No. Tender No tender Action
1. Cadangan Merekabina Pusat Info Cultural Village, Pintu Gerbang dan Laluan Pejalan Kaki di Atas Tanah di Telok Pulai, Klang, Selangor Darul Ehsan untuk Tetuan Landasan Lumayan Sdn Bhd SMG/LLSB/TEN/CV-Gallery/01/2020  

PANDUAN MUAT TURUN TENDER

1.Sila layari laman sesawang https://www.selangormaritimegateway.com/tender/

2. Pilih dokumen RFP; Cadangan Merekabina Pusat Info Cultural Village, Pintu Gerbang dan Laluan Pejalan Kaki di Atas Tanah di Telok Pulai, Klang, Selangor Darul Ehsan untuk Tetuan Landasan Lumayan Sdn Bhd dan tekan pada Muat Turun.

3. Masukkan no pin/password untuk memuat turun dokumen RFP. Tarikh akhir muat turun dokumen adalah pada 24hb Julai 2020 sebelum jam 1200 tengahari.

4. Petender hendaklah mencetak sendiri dokumen RFP. Segala kos berkaitan adalah tanggungan sendiri.

5. Dokumen RFP yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat bertutup yang dicatatkan dengan nombor berserta tajuk FRP di bahagian atas sudut kiri sampul.

6.Dokumen FRP hendaklah dihantar pada 7hb September 2020 tidak lewat dari jam 1200 tengahari pada hari tersebut di alamat berikut:

Landasan Lumayan Sdn Bhd, Level G, Bangunan Darul Ehsan, No. 3, Jalan Indah Seksyen 14,40000 Shah Alam

6. Sebarang pertanyaan sila hubungi Landasan Lumayan Sdn Bhd di talian 03-5513 8898.

DOKUMEN TENDER

*Sila pastikan anda telah membuat pembayaran dokumen tender kepada Landasan Lumayan Sdn Bhd sebelum memuat-turun dokumen tender di bawah.

No. Tender No tender Action
1. Cadangan Merekabina Pusat Info Cultural Village, Pintu Gerbang dan Laluan Pejalan Kaki di Atas Tanah di Telok Pulai, Klang, Selangor Darul Ehsan untuk Tetuan Landasan Lumayan Sdn Bhd No. Tender: SMG/LLSB/TEN/CV-Gallery/01/2020  
Back To Top
×Close search
Search